TEKİRDAĞ’DA 3 GÜN BOYUNCA 7-8 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİLERİ OLACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 02:26

TEKİRDAĞ’DA 3 GÜN BOYUNCA 7-8 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİLERİ OLACAK

reklam
TEKİRDAĞ’DA 3 GÜN BOYUNCA 7-8 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİLERİ OLACAK
Son Güncelleme :

23 Aralık 2021 - 8:08

506 views
reklam -->

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), yapacağı bazı tesis çalışmalarından dolayı Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Tekirdağ’ın çeşitli yerlerinde 8saate varan elektrik kesintilerinin yapılacağını duyurdu.

PERŞEMBE GÜNÜ HÜRRİYET MAHALLESİNDE 1 SAATLİK KESİNTİ

23 Aralık Perşembe günü başlayacak çalışmalarda 12.00 – 13.00 saatleri arasında Süleymanpaşa İlçesine Bağlı Hürriyet Mahallesinde; Fikret Hakan Sokak ve civarında Tesis Çalışması nedeniyle elektrik kesintisi olacağı belirtildi.

ÇORLU’YA BAĞLI YENİCE MAHALLESİ’NE (DEMİRKAYA) 8 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

24 Aralık Cuma günü çalışmalar Çorlu ilçesinde yoğunlaşırken 09.00 – 17.00 saatleri arasında Çorlu İlçesine Bağlı Yenice (Demirkaya) Mahallesinde; Atatürk Caddesi bir bölümünde Tesis Çalışması nedeniyle 8 saatlik elektrik kesintisi olacağının altı çizildi.

CUMARTESİ GÜNÜ SÜLEYMANPAŞA’NIN DÖRT BİR YANINDA 7 SAAT ELEKTRİK OLMAYACAK

25 Aralık Cumartesi günü 09.00 – 16.00 saatleri arasında Süleymanpaşa ve Hayrabolu İlçelerine Bağlı; Yağcı, Bıyıkali, Demirli, Osmanlı, Banarlı, Karacakılavuz, Karabezirgan, Ortaca, Doğruk Karacamurat, Kaşıkçı, Selçuk, Kazandere, Taşomurca, Karahalil, Emiryakup, İsmailli Mahalleleri ile mahalle çevrelerinde bulunan tüm özel trafolu yerlerde, Süleymanpaşa İlçesine Bağlı; Karadeniz Mahallesinde bulunan Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Hali ve civarında, Süleymanpaşa İlçesine Bağlı; Karadeniz Mahallesinde bulunan Teski Süleymanpaşa Batı Arıtma Tesisi ile Aker İnşaatta Tesis-Bakım çalışması nedeni ile 7 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

KESİNTİLER PAZAR GÜNÜ DE DEVAM EDECEK

26 Aralık Pazar günü çalışmalarına devam edeceğini açıklayan TREDAŞ, 09.00-17.00 saatleri arasında 8 saat boyunca Süleymanpaşa İlçesine Bağlı İstiklal Mahallesi İl Afet Acil Müdürlüğünde Tesis Çalışması nedeniyle elektrik verilemeyeceğini belirtti.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam