TEKİRDAĞ BASIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

9 Mayıs 2024 - 19:28

TEKİRDAĞ BASIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

reklam
TEKİRDAĞ BASIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Son Güncelleme :

13 Ocak 2024 - 10:03

293 views
reklam -->

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından “Cumhuriyet’in 100. Yılında Tekirdağ Basın Ödülleri” adıyla düzenlenen yarışmada ödül töreni yapılırken Güven Tekirdağ Gazetesi’nin tasarımını yapan Cumhur Köse, 25. sayımız ile katıldığı yarışmadan mizanpaj kategorisinde 2.’lik ödülünü kazandı.

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tekirdağ Basın Ödülleri yarışmasında derece girenlere ödülleri takdim edildi.

PROTOKOL VE BASIN MENSUPLARI GECEYE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

“Cumhuriyet’in 100. Yılında Tekirdağ Basın Ödülleri” adıyla gerçekleşen yarışmada düzenlenen ödül törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzat Filiz, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Murtaza Tiryaki, DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, protokol üyeleri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen gece kokteyl ile başlarken kokteylin ardından ödül törenine geçildi.

ABDULLAH YALÇIN: “BUNDAN SONRA DA FAALİYETLERİMİZE HİÇ DURMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın, bir konuşma gerçekleştirirken; “Dernek olarak 2020 yılında kurulduk. Dolu dolu 3 yıl geçirdik, dördüncü yılımıza girdik. Şehrimizde çelenk sunmaya uzun süre ara verilmişti. Buna tekrar başladık ve gazeteci meslektaşlarımızla birlikte mesleğimizin önemli günlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaya başladık. Tekirdağ Basın Ödülleri gecesini düzenlemeye başladık. Bu 3 yıl içerisinde 2 önemli olay yaşandı. Birisi yeni Basın Yasası, diğeri de tasarruf tedbirleriydi. Gazeteci meslektaşlarımızla bir arada olmak adına 2 kere basın açıklaması yaptık.  Yeni Basın Yasası’yla ilgili Tekirdağ Barosu’yla ortaklaşa meslektaşlarımızın haklarını bilmesi adına seminer düzenledik. 24 Temmuz Basın Bayramı’nda gazeteci meslektaşlarımızla bir araya geldik, sorunlarımızı konuştuk, dertlerini dinledik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın gazetecilerimizi unutmadık. Bir nebze de olsa yanlarında olmaya çalıştık. Gazetecilik zor bir meslek. Zorlu kış şartlarında üşümesinler diye polar dağıtımı gerçekleştirdik. Çocuğu okula giden üyelerimize kırtasiye desteği sağladık. Trakya Kalkınma Ajansımızla birlikte drone eğitimi gerçekleştirdik. Eğitimde başarılı olan meslektaşlarımıza drone sertifikası kazandırmış olduk. Bundan sonra da faaliyetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz” dedi.

“BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Gecenin hazırlanmasında emeği geçen Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Yönetim Kurulu ve sponsorlara da teşekkür eden Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın, “Yarışmamızın düzenlenmesinde emeği geçen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ Basın Ödülleri’ne değer katan, bize inanan, güvenen, başvuruda bulunan tüm gazeteci arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Ayrıca derneğimizin kurulduğu günden beri bize hep destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Hüseyin Uzunlar ve daha öncesinde Cüneyt Yüksel, TREDAŞ Genel Müdürümüz Reşit Bilgili, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Ahmet Hacıoğlu, Kiremitçiler Madencilik Yönetim Kurulu Başkanımız Bekir Kiremitçi ve bu gece bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Mizanpaj, Haber Fotoğrafı, Ulusal Haber ve Yerel Haber kategorilerinde düzenlenen yarışmada alanında uzman bağımsız bir jüri tarafından seçilip dereceye girenler ödüllerini protokol üyelerinin ellerinden alırken derece giren isimler şu şekilde oluştu:

MİZANPAJ KATEGORİSİ

1- Gülçin Akyol – Trakya Gazetesi

2- Cumhur Köse – Güven Tekirdağ Gazetesi

3- Ayşe Keşkek – Trakya Demokrat Gazetesi

HABER FOTOĞRAFI KATEGORİSİ

1 – Mehmet Yirun – Demirören Haber Ajansı

2- Uğur Arslan – Anadolu Ajansı

3- Gülveren Altunoğlu – Çerkezköy Haber Gazetesi

ULUSAL HABER KATEGORİSİ

1-Halil Dağ- İhlas Haber Ajansı

2- Fırat Çakır – Anadolu Ajansı

3-Berke Özen – İhlas Haber Ajansı

YEREL HABER KATEGORİSİ

1-Yeliz Dermen – Şarköy Gazetesi

2-Ferhat Akgün – Odak Haber İnternet Sitesi

3- Özge Ebecek – Trakya Gazetesi

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Sitesi olarak yarışmaya katılan, dereceye giren ve ödül alan tüm meslektaşlarımızın başarılarının devamını diler, yarışmanın düzenlenmesinde büyük emek harcayan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederiz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam