SONUNDA MALKARA’DA DA DOĞALGAZ KULLANIMA HAZIR HALE GELDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:03

SONUNDA MALKARA’DA DA DOĞALGAZ KULLANIMA HAZIR HALE GELDİ

reklam
SONUNDA MALKARA’DA DA DOĞALGAZ KULLANIMA HAZIR HALE GELDİ
Son Güncelleme :

31 Aralık 2021 - 9:53

155 views
reklam -->

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, uzun süredir çalışmaları devam eden doğalgaz konusunda müjdeyi verdi. Malkaralılar da artık doğalgaz kullanabilecek.

Geçtiğimiz günlerde Camiatik Mahallesi Karaağaç Sokak’taki doğalgaz regülatörü istasyonunda yanan doğalgazın ilk ateşinin ardından yaklaşık 500 binaya servis kutularının takılması ve testlerinin yapılması ile birlikte 30 Aralık 2021 tarihinden sonra doğalgaz kullanmak isteyenler abonelik başvurusu yaparak kullanıma başlayabilecek.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul

YURDAKUL: “MALKARA’MIZ DOĞALGAZA KAVUŞMUŞ OLDU”

Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Yeni yıl müjdesi olarak doğalgazın şehrimize geldiğinin müjdesini hemşehrilerimizle mutlulukla paylaşıyorum. 2020-2021 yılı yatırım planlamaları kapsamında Zorlu Enerji tarafından şehrimizde 15 kilometre alt yapı çalışması yapıldı. 15 kilometrelik alt yapı çalışmalarının yapıldığı mahallelerde 500 binaya 500 adet servis kutusu takıldı. Bağlantıların yapıldığı yerlerde son testler yapılarak gazlama çalışmaları gerçekleştirildi. Böylelikle bu akşamdan itibaren Malkara’mız doğalgaza kavuşmuş oldu.” dedi.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ EN KISA SÜREDE DOĞALGAZA KAVUŞTURACAĞIZ”

Açıklamalarına tüm şehrin doğalgaz ile buluşturulacağını ifade edip sürdüren Başkan Yurdakul; “Çalışmaların yapıldığı mahallelerimizde meskenlerinin tesisat çalışmalarını bitirmiş olan hemşehrilerimiz abone işlemlerini başlatabilirler. Yarından itibaren ise abone işlemleri tamamlanmış olan hemşehrilerimiz doğalgaz kullanmaya başlayabilirler. 2022 yılında Zorlu Enerji’nin planlamaları dahilinde şehrimizdeki doğalgaz çalışmaları devam edecek olup, tüm hemşehrilerimizi en kısa sürede doğalgaza kavuşturacağız. Bizler var gücümüzle çalışıp, havası daha temiz yaşanabilir bir Malkara’yı inşaa etmeye devam edeceğiz. Şehrimize doğalgazın gelmesinde emeği geçen siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, kurumlara, derneklere, Zorlu Enerji yetkililerine ve sabırları için hemşehlerimize teşekkür ederim.“ diye konuştu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam