ŞARKÖY’ÜN YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:57

ŞARKÖY’ÜN YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

reklam
ŞARKÖY’ÜN YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
Son Güncelleme :

18 Nisan 2022 - 16:55

427 views
reklam -->

Vatandaşların gönül rahatlığı ile yürüyüş yapabildiği, yenilenen simgesiyle kentin markalaşma yolunda tanıtımını sağlayan Değirmen Cafe Mevkiinde sosyal hayatı kolaylaştıran ve aynı zamanda görsel olarak şehrin değerlerini yansıtan projeleri hayata geçiren Şarköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler kapsamında, değirmen kafe çevre düzenlemesi, tag çalışması, yel değirmeni önü yayalaştırma projesi, sembolik Şarköy yazısına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarla kentin çehresi değişirken, hayata geçirilen yeni ‘’Nikâh Salonuyla’’ sosyal belediyecilik adına önemli adımlar atılmaya devam ediliyor.

DEĞİRMEN KAFE HİZMET ALANI GENİŞLEDİ

Vatandaşların uğrak yeri haline gelen ‘’Değirmen Cafe’’ tesisinde, hizmet alanlarının genişletildiğini belirten Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var; “Hemşehrilerimizin açık hava imkânlarından faydalanıp, sosyalleşebildiği 2850 m²  çim alan oluşturuldu. Projede alanın korunmasına yönelik 150m ferforje yapılırken, aydınlık bir çevre sağlayabilmek üzere 17 adet aydınlatma sistemi konumlandırılan çalışma hayata geçirildi” dedi.

ŞARKÖY SOSYAL MEDYADA

Markalaşma yolunda yeni simgeyle sevgiyi taçlandırdıklarını belirten Başkan Var; ‘’Sembolik Şarköy yazısı projesi kapsamında, 11 metre uzunluğundaki görselle, Şarköy tanıtımının sosyal medya aracılığıyla yaygınlaştırılması sağladıklarını ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği proje, turistlerin de uğrak noktası haline geldi” diye konuştu.

“MUTLULUĞA HİZMET EDİYORUZ”

Birlikteliklerin güzelleştiği mekanlar inşa ettiklerini belirten Alpay Var; “Proje kapsamında atıl vaziyette bulunan bölgede, Nikâh ve Eğitim Salonu düzenlenerek hayata geçirildi. 60 kişilik hizmet kapasitesinin yanı sıra ses, yayın ve projeksiyon imkanlarıyla nikah işlemleri ve farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapacak duruma getirildi. Bu sayede belediye ve diğer kamu kurumları tarafından da kullanılabilecek alternatif bir sosyal alan olarak hizmete sunulduğunu belirtirken Nikâh ve Eğitim salonu bahçesinde tasarlanan ‘’Tag Çalışması’’ projesi, Şarköy’de yaşayan vatandaşların ve misafirlerin mutlu anlarına şahitlik eden bir sosyal alan oldu. Kalp şeklindeki tag uygulamasıyla çiftlerin, vatandaşların ve misafirlerin fotoğraf çekimi ve sosyal medya etkileşimi açısından da önemli rol oynadı” ifadelerinde bulundu.

“SAHİL BANDI YÜRÜYÜŞ YOLU BÜYÜYOR”

Huzurun önemine dikkat çeken Şarköy belediye Başkanı Alpay Var: “Yel Değirmeni bölgesinde, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile yürüyüş ve sosyalleşme imkânı bulacağı, 1341 m² lik alanda UKOME kararı doğrultusunda, ‘’Yayalaştırma’’ projesi hayata geçirildi. Tasarlanan proje ile birlikte çevre düzeninin sağlanması, trafik yoğunluğunun azaltılarak huzurlu bir alan oluşturulması hedeflendi” dedi.

“EN İYİSİNE LAYIKSINIZ”

Hayata geçirilen projelerle ilgili açıklamalarda bulunun Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR: ‘’Geliştirilen projeler ile birlikte, bölgede vatandaşlarımızın vakit geçirmekten keyif aldığı,  farklı aktiviteleri hemşerilerimiz ile buluşturan çalışmaları hayata geçirdik. Değişen ve gelişen bir kent için durmaksızın çalışmaları sürdürüyoruz. Trakya’nın incisi Şarköy’ümüzde yaşayan hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıklar. Bizler de onlara layık projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam