ŞARKÖY’DE YENİ SANAYİ SİTESİ KURULUYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:52

ŞARKÖY’DE YENİ SANAYİ SİTESİ KURULUYOR

reklam
ŞARKÖY’DE YENİ SANAYİ SİTESİ KURULUYOR
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 19:01

471 views
reklam -->

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, sanayi sitesinin kurulması ile ilgili Şarköylülerin uzun süredir beklediği bir müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

“ŞARKÖY’Ü MODERN BİR SANAYİ SİTESİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

Özcan açıklamasında Şarköy’e sanayi sitesinin kurulması için çalışmalara başlayacaklarının müjdesini vererek; “Sevgili Şarköylü Hemşehrilerim, Sizlere çok güzel bir müjdem var. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılarımız Sayın Çetin Ali Dönmez ve Sayın Hasan Büyükdede ile yaptığımız görüşmede Şarköy Sanayi Sitesi Kooperatifinin kurulması için işlemlerin başlatılmasına karar verdik. İnşallah Ekim ayında başvurularımızı tamamlayıp altyapı ve üstyapı desteği de alarak tüm üyelerimizi daha rahat ödeme imkânıyla modern bir sanayi sitesine kavuşturacağız.” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine sanayi sitesinin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür ederek devam eden Özcan; “Bu güzel gelişmede emeği geçen TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop hocamıza, Sayın Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize ve Şarköy İlçe Başkanıma teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam