SAHİL VE PLAJLARLARDA YAZ HAZIRLIĞI BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:23

SAHİL VE PLAJLARLARDA YAZ HAZIRLIĞI BAŞLADI

reklam
SAHİL VE PLAJLARLARDA YAZ HAZIRLIĞI BAŞLADI
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 11:29

214 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaz sezonunun açılmasına sayılı günler kala sahil, plaj, deniz ve kıyı temizliği çalışmalarını hızlandırdı.

Sultanköy’den Şarköy’e kadar 135 km’lik kıyı şeridine sahip olan Tekirdağ’da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yeni yaz sezonu hazırlıkları kapsamında bir yandan deniz temizliği ve yosun temizliği yapılırken diğer taraftan kumsallar temizlenip düzenlenerek yaz sezonu öncesi vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.

BAŞKAN YÜCEER: “DAHA YAŞANABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekiplerinin, yaklaşan yaz sezonu öncesi deniz ve kıyı temizliği ile ilgili titiz bir çalışma yürüttüğünü belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Marmara Ereğlisi İlçesi’nde Sultanköy ve Yeniçiftlik, Süleymanpaşa’da Altınova, Kumbağ ve Değirmenaltı plajlarında ve Şarköy İlçemizde deniz ve kıyı temizliği çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ekiplerimiz belirli bir program dâhilinde 135 km’lik kıyı şeridimiz boyunca temizlik ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sahil ve plaj temizliği ve düzenlemesi çalışmalarımız kapsamında, temizlik, güvenlik ve konfor unsurlarını ön planda tutarak ziyaretçilere keyifli bir deneyim sunmayı ve turizmi canlandırmayı hedefliyoruz. Bu düzenlemelerle, sahil alanlarının cazibesini artırarak yerel ekonomiye katkıda bulunacak ve halkın yaşam kalitesini artıracağız. Yapılan çalışmalar ile kullanıma hazır hale gelen sahillerimiz pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor. Ayrıca, Şarköy’de Şarköy Deniz Park projesiyle, sahil şeridimizi modern ve işlevsel bir şekilde değerlendirerek, vatandaşlarımıza ve ziyaretçilere dinlenme ve eğlence imkânı sunacağız.” dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam