ÖZCANLAR ET MARKET 3. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:59

ÖZCANLAR ET MARKET 3. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI

reklam
ÖZCANLAR ET MARKET 3. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2024 - 17:33

300 views
reklam -->

Tekirdağ’dan çıkıp Türkiye’nin sevilen markalarından olan Özcanlar, Et Market alanında 3. şubesini Hürriyet Mahallesi’nde hizmete sundu.

1953 yılından bugüne kadar 71 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Özcanlar’ın AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ve Özcanlar Ailesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği açılışa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzat Filiz, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Hakan Şık, Tekirdağ İl Kültür Müdürü Ahmet Hacıoğlu, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Köşdere, AK Parti Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı İlknur Koç, AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Gökcan Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Kadir Albayrak, Geçmiş Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Geçmiş Dönem Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, parti temsilci ve üyeleri, Dernekler ve STK’lar, Özcanlar Ailesi’nin şirket paydaşları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

MESTAN ÖZCAN: “KURUMSAL BİR AİLE ŞİRKETİ OLARAK MEMLEKETİMİZE DEĞER KATMAYA ÇALIŞARAK HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Açılış konuşmasını AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan’ın yaptığı organizasyonda tüm katılanlara “Hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek sözlerine başlayan Özcan; “70 yıldır ete değer katmaya çalışıyoruz. Firmamızla kendimizi geliştirmeye, gelişmeye ve çağın gösterdiği sisteme uyum sağlamaya devam ediyoruz. Gıda konusunda, tarım ve hayvancılık konusunda, Tekirdağ’da, bölgede hatta Türkiye’de marka olmak için mücadele ediyoruz. Çok güzel bir hikaye aslında bizim hikayemiz; Babam ve Amcam İsmail Özcan ve Arif Özcan, onların attığı temeller üzerine Metin Özcan, Erkan Özcan, Ersan Özcan ve rahmetle uğradığımız Engin Özcan, onun ve diğerlerinin evlatları; yeğenlerimizle birlikte kurumsal bir aile şirketi olarak memleketimize değer katmaya çalışarak hizmet etmeye devam ediyoruz.” dedi.

“ONLAR OLMASAYDI BİZİM BÖYLE BİR CESARETİMİZ OLMAZDI”

Şubenin açılışında emeği geçen şirket yöneticileri ve ekiplerine ayrıca teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Mestan Özcan; “Hem vergi hem de istihdam anlamında 70 yıllık bir gayretimiz ve mücadelemiz var. Bizim de burada yaşadığımız yeni gelişen bu mahallemizde, Hürriyet Mahallesi’nde çok fazla eşimiz, dostumuz Tekirdağ’da çarşıdaki şubelerimizde trafik sorunu olduğu için ürünlerimize ulaşmakta sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler. Buanlamda zahmet çekiyorlardı ve burada böyle bir beklenti vardı. Bunukarşılamak adına bu şubemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Önceliklehepinize çok teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadığınız için Allah razı olsun. Buşubemizin açılışı için mücadele eden başta Gusto Mimarlık’tan sevgili Cengiz arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun! Milletvekili olduğum için hafta içi Ankara’da olmak zorundayım ve siyasetin yükünü sırtımıza aldığımız için şirkete çok fazla destek olamıyoruz. Bu anlamda böyle şubelerin açılması, şirketin büyümesi için katkı veren tüm aile fertlerinin her birine teşekkür ediyorum. Bu şubenin açılışında özellikle abim Erkan Özcan’a çok teşekkür ediyorum. Yanında çok güçlü bir ekibi var; bütün ekibine şükranlarımı sunuyorum. Et Market alanında 3. şubemizde de İnşallah buraya değer katmaya çalışacağız. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Onlar olmasaydı bizim böyle bir cesaretimiz olmazdı.” diye konuştu.

“TEKİRDAĞ’A VE ÜLKEMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Özcanlar markası altında Tekirdağ’a ve Türkiye’ye değer katmaya devam edeceklerini vurgulayan Mestan Özcan; “Bugörevi tek başımıza üstlenmemiz mümkün değil! Allah her birinden razı olsun. İyiki aileyiz, iyi ki aile şirketi olarak çalışıyoruz, yeni jenerasyona da inşallah güzel temeller atarak bu müesseseleri bırakacağız. Tekirdağ’a ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum Cenabı Hak’tan. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun!” ifadelerini kulandı.

VOLKAN NALLAR: “HER ZAMAN MARKETE GELECEĞİM HABERİNİZ OLSUN”

Mestan Özcan’ın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar da bir konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerini iletirken;“Mestan Vekilime ayrıca teşekkür ediyorum. Böylebir şarküteriyidaha Tekirdağ’ımıza kazandırdığı için. Marka değeri olarak Tekirdağımıza kazandırdıkları için bütün Türkiye hatta uluslararası her yerde bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bizimde dede mesleği, baba mesleği… Bildiğiniz üzere bizim de küçük bir şubemiz var. Market olarak da sıklıkla tercih ettiğim bir yerdi. Bir Tekirdağlı kardeşiniz olarak Tekirdağspor’dayken her gün neredeyse marketine gelip Tekirdağspor topçularının bütün ihtiyaçlarını sizden alıyorduk ve artık yine Tekirdağspor bize kaldığına göre bol bol alışveriş yaparız. Her zaman markete geleceğim haberiniz olsun. Memleketimin işe ihtiyacı var. Kimbilir burada kaç kişiye iş imkânı sağlandı. Allah razı olsun. Bizim evlerimizde buralarda. İnşallah biz de geçerken bütün alışverişimizi buradan yaparız. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından dua edilirken açılış kurdelesi hep birlikte kesildi ve Özcanlar Et Market hizmete başladı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam