OZAN VARAN TEKGENÇFEST’İ SORDU:“EDİS KAÇ PARA ALDI?” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:13

OZAN VARAN TEKGENÇFEST’İ SORDU:“EDİS KAÇ PARA ALDI?”

reklam
OZAN VARAN TEKGENÇFEST’İ SORDU:“EDİS KAÇ PARA ALDI?”
Son Güncelleme :

01 Haziran 2024 - 20:21

201 views
reklam -->

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş olduğu Tek Genç Festivali’nde sahneye çıkan isimler hakkında çok fahiş fiyatlarla organizasyonun yapıldığı iddialarını gündeme taşıdı.

“2 GÜNLÜK ORGANİZASYON SONUCUNDA TOPLAM 11.000.000 TL HARCAMA YAPILDIĞI İDDİA EDİLİYOR”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ozan Varan; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş olduğu Tek Genç Festivalinin çok fahiş fiyatlarla organize ediliği konusunda iddialar var sadece sahneye çıkan EDİS’e 7. 000.000 TL verildiği, 2 günlük organizasyon sonucunda toplam 11.000.000 TL harcama yapıldığı iddia ediliyor. Yaptığımız araştırmalar sonucunda Kiraz festivalinde çıkacak tüm sanatçıların maliyetinin yaklaşık maliyetinin 5.500.000 TL olduğu duyumlarını aldık. Bu sebeple konuşulan bu rakamların Kiraz festivali maliyetine göre çok fazla olduğu ortaya çıkmış bulunuyor.” dedi.

“TEK GENÇ FESTİVALİ İHALESİ NASIL YAPILDI?”

Konunun kamuoyunda merak uyandırdığını dile getiren Ozan Varan; “Seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkanı adaylarının şeffaf belediyecilik adı altında tüm ihalelerin canlı yayından vereceği sözünü duymuştuk. Yapılmış olan TEK GENÇ FESTİVALİ ihalesi nasıl yapıldı? Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen Kiraz Festivalinde sahneye çıkacak tüm sanatçılar için yaklaşık 5.500.000 TL gibi uygun bir maliyet olduğu duyumları karşısında Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Tek Genç Festivalinin maliyetine ilişkin duyumlar kamuoyu tarafından merak konusu olmuştur.” diye konuştu.

Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan konunun belgeleriyle birlikte paylaşılıp tartışmalara son verilmesi gerektiğini belirterek; “Basına yansıyan ve vatandaşlarımızın merak ettiği bu konuya Büyükşehir Belediyemizin ivedilikle iki günlük festival maliyetinin ve sanatçılara ödenen ücretinin kamuoyuyla BELGELERİ ile birlikte paylaşıp bu konuya son vermesini bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam