MERAL AKŞENER TEKİRDAĞ’IN 4 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 13:33

MERAL AKŞENER TEKİRDAĞ’IN 4 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

reklam
MERAL AKŞENER TEKİRDAĞ’IN 4 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

27 Aralık 2023 - 20:26

405 views
reklam -->

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısının ardından yaptığı konuşmada Tekirdağ’ın 4 ilçesinin daha İYİ Parti Belediye Başkan Adayını açıkladı.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere herhangi bir ittifak ile girmeyip İYİ Parti bayrağı altında tüm il ve ilçelerde aday göstereceğini dile getiren Akşener, Hayrabolu, Çerkezköy, Çorlu ve Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adaylarını kürsüden ilan etti.

Akşener; Muhittin İzgi’nin İYİ Parti Hayrabolu Belediye Başkan Adayı, Yasemin Altın Erseçkin’in İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı, Akın Yılmaz’ın İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı ve Zeki Uzun’un İYİ Parti Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı olduğunu belirtti.

METİNER: “MERAK BUYURMAYIN BÜYUKŞEHİR ADAYİMİZDA VAR”

Öte yandan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, adaylık açıklaması sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Aday bulamıyor diyenler ; merak buyurmayın kalan 5 ilçe ve Büyukşehir adayimizda var. Takip etmeye devammm… Az kaldı yükleniyorrr… ” ifadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam