MALKARA BELEDİYESİ 16 PERSONEL ALACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:29

MALKARA BELEDİYESİ 16 PERSONEL ALACAK

reklam
MALKARA BELEDİYESİ 16 PERSONEL ALACAK
Son Güncelleme :

08 Nisan 2022 - 13:44

447 views
reklam -->

Malkara Belediyesi tarafından 8 Fen İşleri, 8 Park ve Bahçelerde çalışmak üzere toplam 16 beden işçisi alımı yapılacağı açıklandı.

Malkara Belediyesi’nden yapılan açıklamada başvuruların 11 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayacağı ve 15 Nisan 2022 Cuma gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

8 FEN İŞLERİ 8 PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE ALIM YAPILACAK

“Başvurular Hacıevhat Mahallesi, Belediye Arkası Sokak No:2 (Malkara Belediyesi Ek Hizmet Binası Kat: 2) adresine yapılacaktır. Başvurular arasından iş gücü talebinin en fazla iki katı oranında aday belirlenecektir. Görüşmeler 22 Nisan 2022 Cuma günü saat 10.00’da Şehit Turgut Arslan Aile Yaşam Merkezinde yapılacaktır. Görüşme neticesinde uygun görülen adaylar işe alınacaktır.

İlan kapsamında 6 aylık sezonda 8 Fen İşleri, 8 Park ve Bahçelerde çalışmak üzere toplam 16 beden işçisi alınacaktır. Dolayısıyla 18 yaşını aşan her yaştan kadın ya da erkek adayların başvurusu kabul edilecektir. Alınan kişiler Malkara Belediyesi sınırları içinde belediyenin uygun gördüğü şekilde istihdam edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartlarında T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkûm olmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, Malkara sınırları içinde ikamet ediyor olmak, çalışmaya engel raporu bulunmamak, taşıma, kaldırma, istifleme, kürekleme, kazma, kürek, el arabası ve sokak süpürgesi gibi basit işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanma, yükleme, boşaltma yapma, çiçek dikme, çapalama gibi işleri yapabilecek beceriye sahip olmak aranacaktır.

İSTENEN BELGELER

Ayrıca dilekçe, kimlik fotokopisi, ikametgâh belgesi, adli sicil belgesi ve bir adet fotoğraf başvuru yapan adaylardan istenecektir.

Başvurular şahsen yapılacak olup, e-posta ve kargo yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.”

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam