KİREMİTÇİLER MADENCİLİK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:25

KİREMİTÇİLER MADENCİLİK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

reklam
KİREMİTÇİLER MADENCİLİK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Son Güncelleme :

09 Ocak 2022 - 21:30

159 views
reklam -->

Kiremitçiler Madencilik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Tekirdağ yerel basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlayan bir mesaj yayınladı.

Yerel basına destek olmayı sorumluluk edinen ve her fırsatta basın mensuplarının yanında olarak destek olan Kiremitçiler Madencilik, mesajında; “Karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen, ilkelerinden taviz vermeden görevlerini büyük bir fedakarlık ve kararlılıkla ifa eden tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederiz.” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Canlı Haber ailesi olarak bizim için bu anlamlı günde yanımızda olduğu için Kiremitçiler Madencilik ve Kiremitçiler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kiremitçi’ye teşekkür ederiz.

 TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam