İYİ PARTİ ERGENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BORA KÜÇÜKÇETİN OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:16

İYİ PARTİ ERGENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BORA KÜÇÜKÇETİN OLDU

reklam
İYİ PARTİ ERGENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BORA KÜÇÜKÇETİN OLDU
Son Güncelleme :

17 Ocak 2024 - 20:36

447 views
reklam -->

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi Ergene’nin sevilen ismi, deneyimli Siyasetçi, Ergene Kent Konseyi ve Türk Kızılayı Ergene Temsilciliği’ni kurup yaptığı projelerle ses getiren, çalışkanlığı ve emeği ile takdir toplayan Bora Küçükçetin’i İYİ Parti Ergene Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

ADAYLIK AÇIKLAMASI ERGENE’DE SES GETİRDİ

İYİ Parti Meclis Grup Toplantısı’nda Ergene Belediye Başkan Adayı olarak Bora Küçükçetin’i açıklayan Meral Akşener’e Ergene ve Tekirdağ genelinden oldukça olumlu tepkiler gelirken konuyla ilgili Bora Küçükçetin de açıklamalarda bulundu.

KÜÇÜKÇETİN: “ERGENE’Yİ VASAT BELEDİYECİLİKTEN KURTARMAYA, İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAYA ADAYIM”

İYİ Parti Ergene Belediye Başkan Adayı gösterilmesi ile ilgili konuşan Bora Küçükçetin; “Çok kıymetli Ergeneli Hemşehrilerim; Yaklaşık 6 ay önce saha çalışmalarımıza başlarken, Belediye Başkan adaylığı ile ilgili sorulara, “Ergeneliyi dinledikten sonra karar vereceğimi” söylemiştim. Bu çalışmalarımızda ortaya çıkan sonuç, Ergene İYİ dedi, değişim dedi. Ben de hemşehrilerimden aldığım bu güçle, seslerine kulak vererek, İYİ Parti’ye üye oldum ve aday adayı oldum. Bugün, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in Ergene Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmamın onurunu yaşıyor, bu heyecanımı sizlerle paylaşıyorum. Ve sizlere söz veriyorum, Ergene’yi siyasi tartışmalarla ayrıştırmaya değil birleştirmeye, Ergene’yi vasat belediyecilikten kurtarmaya, İYİ Belediyecilikle tanıştırmaya adayım. Cumhuriyete olan sarsılmaz inancımızla, Atatürk İlkelerine olan bağlılığımızla, Ergenemize olan katıksız sevdamızla hizmete adayım. Saygılarımla…”dedi.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Sitesi olarak #SevdamızErgene sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Bora Küçükçetin’i adaylığından dolayı kutlar, çıktığı yolda başarılarının devamını dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam