HÜRRİYET VE VATAN ŞAİRİ NAMIK KEMAL DOĞUMUNUN 181. YILINDA ANILDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 12:05

HÜRRİYET VE VATAN ŞAİRİ NAMIK KEMAL DOĞUMUNUN 181. YILINDA ANILDI

reklam
HÜRRİYET VE VATAN ŞAİRİ NAMIK KEMAL DOĞUMUNUN 181. YILINDA ANILDI
Son Güncelleme :

21 Aralık 2021 - 11:36

146 views
reklam -->

Hürriyet ve Vatan Şairi Namık Kemal doğumunun 181. Yıldönümünde törenlerle anıldı.

Namık Kemal Anıtı’na Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ve Namık Kemal Derneği tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.

KÜTÜPHANE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çelenk töreninin ardından Namık Kemal evi ziyaret edilirken Namık Kemal Derneği tarafından hazırlanan Namık Kemal Evi Sezai Kurt Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

TÖRENLER YAHYA KEMAL BEYATLI KÜLTÜR MERKEZİNDE DEVAM ETTİ

Hürriyet ve Vatan Şairi Namık Kemal’in Doğumunun 181. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen Anma Töreni, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programla devam etti.

Namık Kemal konulu sinevizyon gösterisinin yapılmasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Namık Kemal’in Doğumunun 181. Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilecek programlarla ilgili katılımcıları bilgilendirici konuşma yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma T.N.K.Ü. Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Kaya tarafından yapıldı.

Konuşmanın ardından Namık Kemal Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Namık Kemal’i Anma Programı Gösterisi sahnelendi. Namık Kemal Eserleri ve Fotoğrafları Sergisi’nin gezilmesinin akabinde program sona erdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam