HASAN BERK ÇEBİ DERTLERE DEVA OLMAK ADINA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

15 Mayıs 2024 - 20:45

HASAN BERK ÇEBİ DERTLERE DEVA OLMAK ADINA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

reklam
HASAN BERK ÇEBİ DERTLERE DEVA OLMAK ADINA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

28 Mart 2023 - 17:34

266 views
reklam -->

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, düzenlediği basın toplantısıyla DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

“BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR GÜN”

DEVA Partisi Tekirdağ İl Binasında düzenlenen toplantıda DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hasan Berk Çebi; “Bildiğiniz üzere bugün 28. dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıklamak için aranızdayız. Benim için gerçekten duygusal bir gün.” dedi.

KURULUŞUNDAN BU GÜNE HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine geçmiş dönem yönetimlerinden şu anki yönetimlere ve Genel Başkan Ali Babacan’a teşekkür ederek devam eden Hasan Berk Çebi, çocuklarını da unutmadı.

“BABALARI MİLLETİMİZE, VATANIMIZA, GÜZEL MEMLEKETİMİZ TEKİRDAĞ’IMIZA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYOR”

Çebi; “Onları bu süreçte çok yalnız bıraktım. Ama onlar biliyorlar ki babaları milletimize, vatanımıza, güzel memleketimiz Tekirdağ’ımıza faydalı olmak için çalışıyor. Adaletli, özgür, her bir bireyin eşit olduğu, zengin bir Türkiye için Atamızın ve Şehitlerimizin bizlere bıraktığı bu cennet vatanı eski günlerine geri getirmek için aydınlık yarınlar için çalışıyorum. Onlar bugün belki farkında değiller ama yarınlara ulaştığımızda, güzel günlerde beni çok iyi anlayacaklarına eminim.” diye konuştu.

“BİZ GERÇEKTEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hasan Berk Çebi; “Her birine ayrı ayrı dile getirdim. Çünkü biz gerçekten büyük bir aileyiz. Biz bu işe kol kola iyisiyle kötüsüyle bugünlere hep beraber geldik. Günü geldi ağladık. Günü geldi güldük. Çok güzel anılar biriktirdik. Her biriyle anılar biriktirdik. Benim açımdan siyasetin en güzel yanı tüm bu insanları tanımaktı.” ifadelerini kullandı.

“DEVA DAMLALARINI PARLAMENTODA YANİ ANKARA’DA TEMSİL ETMEYE HAZIRIM”

Yaklaşan seçimler ile ilgisi sözlerini sürdüren DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hasan Berk Çebi; “Deva teşkilatlarımız seçime hazır. Tüm ilçelerde hazırız. Bu hazırlıkları gerçekleştirip tamamladıktan sonra geçtiğimiz günlerde istifamı verdim. Aday Adaylık başvurumu genel merkezimize sundum. Sizlerin de desteğiyle oluşturduğumuz DEVA damlalarını parlamentoda yani Ankara’da temsil etmeye hazırım.” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZE VATANIMIZA TEKİRDAĞ’IMIZA DEVA OLACAĞIZ”

“12 adayımız var. Tüm adaylarımız ile hep birlikte DEVA damlalarını bir araya getirmeye hazırız.” Diyen Çebi; “Gece gündüz demeden çalışacağız. İlk gün söz verdiğimiz gibi çalışmaya devam edeceğiz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. İktidara giden bu yolda hepimiz kol kola gireceğiz ve bu işin üstesinden geleceğiz. Kararlıyız. Bizler ülkemize, vatanımıza, Tekirdağ’ımıza DEVA olacağız. Allah yolumuzu açık etsin. Allah yardımcımız olsun.” diyerek sözlerini noktaladı.

DEVA PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKAN VEKİLİ AVUKAT HİLAL ÜNER ÖZCAN OLDU

Öte yandan Hasan Berk Çebi’den boşalan DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı görevine ise vekâleten Avukat Hilal Üner Özcan’ın bakacağı açıklandı.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber adına Milletvekilliği yolunda Hasan Berk Çebi’ye ve İl Başkan Vekilliği görevine gelen Avukat Hilal Üner Özcan’a başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam