GELECEK PARTİSİ GENEL MERKEZİ TEKİRDAĞ’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:31

GELECEK PARTİSİ GENEL MERKEZİ TEKİRDAĞ’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

reklam
GELECEK PARTİSİ GENEL MERKEZİ TEKİRDAĞ’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Son Güncelleme :

05 Eylül 2022 - 16:14

199 views
reklam -->

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Gelecek Partisi’nin üst düzey yöneticilerini Tekirdağ’da ağırlarken yerel basın mensupları ile bir araya getirdi.

BAŞKAN NİŞANCI GELECEK PARTİSİ GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİNİ TANITTI

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda kısa bir konuşma yapan Nişancı; “Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen program kapsamında değerli yöneticilerimiz il il tüm Türkiye’yi geziyor. Bugünkü durağımız da güzel şehrimiz Tekirdağ. Siz değerli basın mensuplarımız ile bir araya gelmenin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile de bir araya gelip görüş alışverişinde bulunacağız. Hepiniz hoş geldiniz. ” ifadelerini kullanırken toplantıya katılan üst düzey yöneticileri tanıttı.

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya , Genel Merkez İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, Genel Merkez Temiz Siyaset Komisyonu Başkanı Şenol Gürşan, Genel Merkez Savunma Politikaları Başkanı Salih Aynural, Genel Merkez Adalet Politikaları İzleme Kurulu Başkanı Mustafa Bahadır Kurbanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi 1. Bölge Teşkilatlardan Sorumlu Ahmet Akçay, Kurucular Kurulu Üyesi Zeynep İşçan Çeviker, Kurucular Kurulu Üyesi Engin Keskinel, Kurucular Kurulu Üyesi Aynur Algül, Kurucular Kurulu Üyesi Alaattin Fırat, katılırken Gelecek Partisi hakkında A’dan Z’ye birçok konu görüşüldü.

ÜLKE GİDİŞATININ KÖTÜ OLDUĞUNU VURGULADILAR

Temiz Siyaset Belgesinin ilkelerine uygun olarak siyaset yaptıklarının özellikle altını çizen parti yöneticileri, çalışmalarının da bu yönde olması konusunda istişare yaptıklarını belirttiler. Halkın nabzını yoklamak açısından esnaf ziyaretleri, vatandaş selamlamaları ve STK’lar ile kanaat önderleriyle görüşen yöneticiler, ülke gidişatının oldukça kötü olduğundan dem vurarak bu doğrultuda ivedilikle düzenlemeler yapılması gerektiğine ve bu yönde çözüm önerilerine değindi.

MUSTAFA MENTE: “BU DEĞİŞİMİ BU ÜLKE YAŞAYACAK”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileterek sözlerine başlayan Genel Merkez İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente; “Bu sene üçüncü tur Anadolu’ya ve Trakya’ya 17 genel başkan yardımcılarımızla birlikte ziyaretler yaparak partimizin faaliyetlerini aktararak programlarımızı tamamlıyoruz. Genel olarak aldığımız izlenimlerde herkesin söylediği; değişim ihtiyacı var, 6’lı masa çalışmalarınız çok kıymetli, masayı bir arada tutun ve mutlaka değişimi sağlayın yönünde. Seçmenimizin bize ilettiği bu mesaja değer veriyoruz. Yapılan anketler ve vatandaştan aldığımız feedbackler (geri bildirim) birbiriyle örtüşüyor. Birinci sırada bizim kendi teşkilat mensuplarımız, ülkenin en büyük sorununun adaletsizlik olduğunu söylüyor. İkinci en önemli konu ekonomi her yerde insanlar yoksullaşmayı yaşıyorlar, yoksullaşmanın sorumlusunu arıyorlar ve buradan çıkışı istiyorlar. Üçüncü en önemli konu liyakat; ehliyeti olmayan yöneticileri her yerde görüyorlar ve başta Cumhurbaşkanlığı koltuğunda olacak kişinin ehliyeti olmasını istiyorlar. Bizim önümüzde zor bir dönem var ama bir arada başaracağız. Teşkilatımızda ciddiyetle bunun çalışmasını yapıyoruz. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başından beri bu mayanın tutması için gayret eden liderlerden bir tanesi. Bu değişimi bu ülke yaşayacak.” dedi.

ŞENOL GÜRŞAN: “HEP İLKLERİ YAPIYORUZ”

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente’nin ardından konuşan Genel Merkez Temiz Siyaset Komisyonu Başkanı Şenol Gürşan ise Gelecek Partisi’nin ilklerin partisi olduğunun altını çizerken;  “Teşkilatımız kuruluş aşamasından beri bir taraftan kurumsal bir yapı oluştururken bir taraftan da süratle saha çalışmalarını yürüttüğü için ilk baştan beri halkın içinde olmaya devam ediyoruz. Hepiniz hatırlayacaksınız; biz kurulduktan sonra, yolsuzluklar üreten, yasaklar üreten, yoksulluk üreten Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ilk defa biz eleştirdik ve bunun alternatifi olarak da güçlendirilmiş bir parlamenter model sistemimizi basınla Türkiye’de ilk paylaşan parti biz olduk. Arkasından 6’lı Masa bir araya geldi, hep birlikte değerlendirildi ve bu da daha sonra kitapçık olarak da yayınlandı. Yine biz Gelecek Partisi olarak güçlü bir ekonomik kurmaylara da sahibiz. Gelecek Ekonomi Modeli diye nasıl bir ekonomik model öngörüyoruz bunu da basın yoluyla halkımızla paylaştık. Hep ilkleri yapıyoruz. Genel Başkanımızın ve bir kısım arkadaşımızın Ak Parti’den ayrılmalarına vesile olan temiz siyaset anlayışımızı ilkelere döktük ve geçen yıl şubat ayında Temiz Siyaset Belgesi’ni yayınladık. İnşallah iktidara geldiğimizde Temiz Siyaset ile temiz bir kamu düzeni kuracağız. Yolsuzlukların, yasakların, yoksullukların olmadığı, gelirin adaletli bölüşüldüğü, şeffaf, hesap verilebilirliğin olduğu bir kamu düzeni inşa edeceğiz. Yine bir ilki gerçekleştirerek Yolsuzluklarla Mücadele ve Temiz Gelecek Komisyonu kurduk. Bu komisyon ile tüm Türkiye’deki irili ufaklı yolsuzluk olaylarını mercek altına aldık. Basınla ve ilgili kişilerle bu durumları paylaşırken bir taraftan da hukuki işlem başlattık. Kurumsal yapımız ve kadrolarımız Türkiye’yi yönetmeye elverişli, endişeye ve karamsarlığa kapılmaya gerek yok Türkiye’de artık Gelecek var, inşallah seçimde vatandaşımız da üzerine düşeni yaptığında, ülke tekrar eski refahına kavuşacak.” ifadelerinde bulundu.

SALİH AYNURAL: “BOZUK SİYASET ALGISINI TEMİZ SİYASET İLE DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Son olarak açıklamalarda bulunan Genel Merkez Savunma Politikaları Başkanı Salih Aynural ise Gelecek Partisi’nin önemine değindi. Aynural;  “Kurulduğumuz günden beri halkın içindeyiz, bu durumu prensip haline getirdik. Onlardan gelen tepkilerde, seçim zamanı geliyorsunuz vaatler veriyorsunuz, sizleri bir daha görmüyoruz diye ama bakın göreceksiniz Gelecek Partisi seçimlere girip millet vekili olan arkadaşlarımızla her an, her dakika beraber olma, onlara ulaşma imkanına kavuşacaksınız. Çünkü bu bizim partimizin çok önemli prensiplerinden birisi. Parti için değil, şahıs için değil, bu ülkenin kalkınması, halkın refahı için siyaset yapma anlayışını bu ülkeye getirmek gerekiyor. Siyaset algısı insanlarımızın nazarında çok kötü. Bunu Temiz Siyaset ile değiştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi heyeti, esnaf ziyaretleri ve STK temsilcileri ile görüşmelerle Tekirdağ çıkarmasını tamamladı.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam