EĞİTİM-İŞ TEKİRDAĞ’DA YENİDEN "YETKİLİ SENDİKA" OLDU! - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:06

EĞİTİM-İŞ TEKİRDAĞ’DA YENİDEN “YETKİLİ SENDİKA” OLDU!

reklam
EĞİTİM-İŞ TEKİRDAĞ’DA YENİDEN “YETKİLİ SENDİKA” OLDU!
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2024 - 20:24

275 views
reklam -->

Tekirdağ’da eğitim alanında faaliyet gösteren sendikalar arasında toplamda 3940 üye sayısıyla, en yüksek üye sayısına sahip sendika Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-İş sendikası bir kez daha Tekirdağ’da “Yetkili Sendika” oldu.

“TEKİRDAĞ’DA EĞİTİM ÇALIŞANLARININ SESİ OLMAYA VE ONLARIN HAKLARINI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

23 Mayıs Perşembe günü atılan imzalar neticesinde Eğitim İş Tekirdağ 1 Nolu Şube Başkanı Barış ÖZER ve Eğitim İş Tekirdağ 2 Nolu Şube Başkanı Halil Mahmut ER yaptıkları açıklamada; “Tekirdağ’da eğitim alanında faaliyet gösteren sendikalar arasında en yüksek üye sayısına sahip sendika olarak bir kez daha “Yetkili Sendika” olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere ve sendikamıza güvenerek Eğitim İş Tekirdağ 1 ve 2 No’lu şubelerimizin üyelerinin, eğitim emekçileri arkadaşlarımızın desteğiyle bu önemli başarıya imza atılmıştır. Eğitim çalışanlarının haklarını savunma ve çalışma koşullarını iyileştirme konusundaki kararlılığımız, bu yetkiyle birlikte daha da güçlenecek. Sendikamız, her zaman olduğu gibi üyelerimizin çıkarlarını korumak ve geliştirmek için çalışmaya devam edecektir. Bu başarıda emeği geçen tüm üyelerimize ve destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Birlikte daha güçlü ve etkili olacağımıza olan inancımız tamdır. Hep birlikte daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. Biz Eğitim Sendikası olarak, Tekirdağ’da eğitim çalışanlarının sesi olmaya ve onların haklarını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandılar.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam