DEVA PARTİSİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 14:14

DEVA PARTİSİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

reklam
DEVA PARTİSİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI
Son Güncelleme :

17 Nisan 2023 - 9:49

320 views
reklam -->

DEVA Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden 3. Sıra aday olan Cem Avşar adına Kadir Gecesi dolayısıyla Kandil Simidi dağıtıldı.

VARAN: “TEKİRDAĞ’DA YÜKSEK BİR OY ORANI İLE MİLLET İTTİFAKI BU SEÇİMDEN GALİP ÇIKACAKTIR”

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, “DEVA Partisi olarak, adayımız Cem Avşar adına vatandaşlarımıza kandil simidi dağıttık. Halkımızın Millet İttifakına, partimize ve adayımız Cem Avşar’a büyük bir teveccühü var. İnanıyoruz ki Tekirdağ’da yüksek bir oy oranı ile Millet İttifakı bu seçimden galip çıkacaktır.” İfadelerini kullandı.

“TEKİRDAĞ’IN, ÜLKEMİZİN, MİLLETİMİZİN DEVA’SI BİZİZ!”

Devam eden seçim çalışmalarına da değinen Varan, “Sayın milletvekili adayımız Cem Avşar ile beraber çok yoğun bir çalışma temposunu yakalamış bulunuyoruz. Sıkılmadık el, çalmadık kapı, dinlemediğimiz tek bir vatandaşımız kalmayıncaya dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızı mevcut sorunlardan, ekonomik çıkmazlardan, antidemokratik tutumlardan, aydınlık geleceğe Millet İttifakı olarak çıkartacağız. Tekirdağ’ın, ülkemizin, milletimizin Deva’sı biziz!” dedi.

“TÜM HALKIMIZIN MÜBAREK KADİR GECESİ’Nİ VE RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan son olarak şunları söyledi: “14 Mayıs’a az bir zaman kala seçim çalışmalarımıza gece gündüz devam edeceğiz. Sayın Vekil adayımız Cem Avşar ve tüm parti teşkilatlarımız ile her bir vatandaşımızın elini sıkacağız. Gönlüne gireceğiz. Bu vesile ile tüm halkımızın mübarek Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramını kutluyorum.”

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam