DEVA PARTİSİ’NDE KANTARCIOĞLU DÖNEMİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 03:20

DEVA PARTİSİ’NDE KANTARCIOĞLU DÖNEMİ

reklam
DEVA PARTİSİ’NDE KANTARCIOĞLU DÖNEMİ
Son Güncelleme :

01 Aralık 2021 - 17:54

265 views
reklam -->

Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şerife Türüdü’nün hayatını kaybetmesinin ardından Süleymanpaşa ilçe Başkanlığına vekaleten bakan Gül Kantarcıoğlu yapılan atama ile ilçe başkanı oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi; “Siyaseten yeni bir isim. Süleymanpaşa İlçe yönetimindeydi. Vekaleten kendisi bakıyordu. Süleymanpaşa İlçe Teşkilatının talepleri doğrultusunda Gül hanımın ataması gerçekleşti. Hem kadın olması, hem de başarılı bir kişi olduğu için Gül Kantarcıoğlu Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanımız olmuştur.” dedi.

Eski başkan Şerife Türüdü’yü de unutmayan Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi; “Gül hanım şuanda bayrağı devir aldı. Şerife Türüdü’ye tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Büyük hakkı var Şerife Başkanımızın. Tekrardan Gül Kantarcıoğlu’na hayırlı olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam