DEVA PARTİSİ SAHAYA İNDİ HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 09:52

DEVA PARTİSİ SAHAYA İNDİ HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİ

reklam
DEVA PARTİSİ SAHAYA İNDİ HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİ
Son Güncelleme :

04 Şubat 2024 - 14:28

224 views
reklam -->

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı ve Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, Hükümet caddesi üzerinde ve Altınova mahallesinde saha çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen saha çalışmasına Milletvekili Cem Avşar’ın yanı sıra, İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan ve partililer katıldı.

“VATANDAŞLARIMIZA DEVA BELEDİYECİLİĞİNİ ANLATIYORUZ”

Esnaf ziyareti sırasında Hasan Ali Yücem Meydanında gazetecilere açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cem Avşar, ”Geziyoruz, vatandaşlarımıza DEVA Belediyeciliğini anlatıyoruz.” dedi.

“HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR”

Esnaf ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Avşar, ”Bugün teşkilatımızla beraber bir esnaf ziyareti programımız var. Bildiğiniz gibi yerel seçimlere 2 ay kaldı. Dolayısıyla biz genel anlamda bütün adaylarımızı hazırlayıp sahaya çıkarttık. Yerel seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz. Her yerde aynı bizim bugün burada yaptığımız gibi hem sayın genel başkanımız hem teşkilatlarımız sahadayız. Vatandaşa alternatifi anlatıyoruz, belediyecilik anlamında ki DEVA Belediyeciliği vizyonumuzu anlatıyoruz.” dedi.

ESNAF OZAN VARAN’I TEBRİK ETTİ

DEVA Partisi Genel merkezinden henüz resmi bir açıklama gelmemesine rağmen, saha çalışmaları sırasında Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan’ı vatandaşların tebrik etmesi dikkatten kaçmadı. Deva Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, önümüzde ki hafta büyükşehir ve diğer ilçelerin tamamını açıklayacaklarını. Tekirdağ özelinde bir ittifak olmayacağını belirtti.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam