TEKİRDAĞ'I KORKUTAN DEPREM - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:22

TEKİRDAĞ’I KORKUTAN DEPREM

reklam
TEKİRDAĞ’I KORKUTAN DEPREM
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 9:07

191 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Uçmakdere – Güzelköy açıklarında gece saatlerinde yaşanan deprem vatandaşlarda korku yarattı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nin verilerine göre 20 Şubat gecesi saat 23.21’de yerin 12.4km altında gerçekleşen deprem 4.1 şiddeti ile paniğe sebep oldu.

13 DEPREM DAHA GERÇEKLEŞTİ

Özellikle sosyal medyada büyük kaos yaşanırken alınan bilgiye göre bölgede can ya da mal kaybının olmadığı öğrenildi. 4.1’lik depremi öncü deprem olabileceğini varsayan bazı vatandaşlar deprem sonrası soluğu sokaklarda aldı. Bölgede gece boyunca depremler devam ederken sabah saatlerine kadar küçük şiddette 13 deprem daha gerçekleşti.

OLASI BÜYÜK TEKİRDAĞ DEPREMİNE HAZIR MIYIZ?

Yaşanan deprem sürekli unuttuğumuz ya da unutmaya çalıştığımız daha doğru düzgün bir önlem almadığımız olası büyük Tekirdağ depremi gerçeğini hatırlattı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam