DENEYİMLİ SİYASETÇİLER GÖKHAN SAYGI’NIN ZAFERİ İÇİN BİRLEŞTİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 09:59

DENEYİMLİ SİYASETÇİLER GÖKHAN SAYGI’NIN ZAFERİ İÇİN BİRLEŞTİ

reklam
DENEYİMLİ SİYASETÇİLER GÖKHAN SAYGI’NIN ZAFERİ İÇİN BİRLEŞTİ
Son Güncelleme :

05 Mart 2024 - 10:08

234 views
reklam -->

Cumhur İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, 10 yıllık siyasi geçmişini Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı ile taçlandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

2014 yılında girdiği AK Parti camiasında neredeyse partinin her kademesinde görev alan Gökhan Saygı, özellikle son 5 yıl içinde Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevindeyken yaptığı çalışmalarla her kesimin ihtiyaçlarına yardımcı olmasının artısını seçim döneminde yaşıyor.

SORUN ÇÖZÜCÜ OLARAK TANINIYOR

Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde Süleymanpaşa’yı iyi tanıyan Gökhan Saygı, Cumhur İttifakı’nın yanı sıra Süleymanpaşalıların sorunlarını bilip çözüm noktasındaki girişimleri ile teveccüh toplarken 31 Mart gecesi sonuçlanacak seçimde zafere yakın isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Son olarak Süleymanpaşa’da istihdam sağlayan şirket ve firma yöneticileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, aynı zamanda mahalle ve köy ziyaretleri noktasında da hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

AK PARTİ’NİN ÖNDE GELEN İSİMLERİ GÖKHAN SAYGI’YI BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMIYOR

Tekirdağ’ın tanınmış bir çok isminin de destek verdiği Cumhur İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı’ya AK Parti Tekirdağ Kurucu İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ Eski İl Başkanı Soner Çizen, AK Parti Tekirdağ eski İl Başkanı Mülahim Kuru, AK Parti Tekirdağ Eski İl Başkanı Ziya Meral gibi birbirinden değerli isimler de destek verip saha çalışmalarında yanında oluyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam