CÜNEYT YÜKSEL TEKİRDAĞ’IN İHTİYACI OLAN PROJELERLE SEÇİME HAZIR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

8 Mayıs 2024 - 06:42

CÜNEYT YÜKSEL TEKİRDAĞ’IN İHTİYACI OLAN PROJELERLE SEÇİME HAZIR

reklam
CÜNEYT YÜKSEL TEKİRDAĞ’IN İHTİYACI OLAN PROJELERLE SEÇİME HAZIR
Son Güncelleme :

25 Mart 2024 - 8:36

193 views
reklam -->

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyaset arenasındaki aday çalışmaları son sürat devam ederken Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, 11 İlçe adayı ile birlikte seçmene projelerini anlatabilmek adına canla başla çalışıyor.

TEKİRDAĞ’IN İHTİYACI OLAN PROJELER

2019 yılında Tekirdağ’ın merkez ilçesi olan Süleymanpaşa’da Belediye Başkanı olarak seçilen Cüneyt Yüksel, görev yaptığı süreçte Süleymanpaşa’ya kazandırdığı birçok proje ile Tekirdağlıların dikkatini çekerken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandığı günden itibaren teknik ekibi ile Tekirdağ’ın ihtiyacı olan projeler üzerinde çalışıyor.

Cüneyt Yüksel; aday olarak açıklanması ile birlikte tüm mahalle muhtarları ve yetkililerle bir araya gelerek mahallerde yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler toplayıp bu bilgiler ışığında hazırladığı projeleri ile dikkat çekiyor.

TÜM PROJELERİ İNTERNET SİTESİNDE SERGİLENİYOR

Cüneyt Yüksel Sosyal Medya hesaplarından ve cuneytyuksel.com.tr internet adresinden tüm projlerini Tekirdağ’da yaşayan hemşerilerine sunan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel; 7’den 70’e herkes için hazırladığı projeleri beğeni topluyor.

CÜNEYT YÜKSEL SEÇİME HAZIR

Projeleri arasında Hafif Raylı Taşıma Sistemi, Battı –Çıktılar, Meydan Düzenlemeleri, Köprülü kavşaklar, Su Faturalarını yarıya indirme, Çiftçiye Mazot ve Gübre Desteklemeleri, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Aş evleri, Engelsiz Yaşam Merkezleri, Aile Sağlığı Merkezleri, Tekçem Çocuk Köyleri, Öğrencilere Nakit Eğitim Desteği, Emekli Aktivite Merkezleri, Sokak Hayvanları için Pati Parklar ve Mama Üretim Tesisi öne çıkarken “Gerçek Belediyecilik” sloganıyla yürüyen Cüneyt Yüksel seçime hazır gözüküyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam