CÜNEYT YÜKSEL BAŞKANLIK VAATLERİNİN HEPSİNİ 15 ŞUBAT’A KADAR AÇIKLAYACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:45

CÜNEYT YÜKSEL BAŞKANLIK VAATLERİNİN HEPSİNİ 15 ŞUBAT’A KADAR AÇIKLAYACAK

reklam
CÜNEYT YÜKSEL BAŞKANLIK VAATLERİNİN HEPSİNİ 15 ŞUBAT’A KADAR AÇIKLAYACAK
Son Güncelleme :

28 Ocak 2024 - 17:38

377 views
reklam -->

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Malkara’da katıldığı basın buluşmasında seçime dair tüm vaatlerini 15 Şubat öncesinde açıklayacağını söyledi.

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Malkara ilçesini ziyaret etti.

“ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇİNDE MALKARA’YI HAK ETTİĞİ KONUMA TAŞIYACAĞIMIZA DAİR SÖZ VERİYORUM”

Cumhur İttifakı’nın yöneticileri ile birlikte, basın mensuplarıyla buluşan Yüksel, “Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonuyla Malkara için belirlenen Değişim, Gelişim ve Dönüşüm hedeflerini anlattı.

Yüksel, AK Partili belediye yönetimlerinin ardından, son on yılda ilçeye yeterli hizmetin ulaşmadığını belirterek, “Malkara’mız ne yazık ki yıllardır hak ettiği yerlere gelemedi. Ancak önümüzdeki 5 yıl içinde Malkara’yı hak ettiği konuma taşıyacağımıza dair söz veriyorum.” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIKLARINI VE PROJELER HAZIRLADIKLARINI SÖYLEDİ

Malkara’nın her mahallesinde yaşanacak değişim, gelişim ve dönüşümle ilgili hedeflerini paylaşan Yüksel, “Gönül veren gönül alır” ilkesiyle, halka hizmet etme azimlerini vurguladı. Su ve yol sorunları başta olmak üzere ilçenin ve genel olarak Tekirdağ’ın karşı karşıya olduğu birçok sorunu çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve projeler hazırladıklarını söyledi.

15 ŞUBAT’A KADAR TÜM İLÇELERE VAATLERİNİ AÇIKLAYACAK

Yüksel, 15 Şubat’a kadar tüm ilçelere vaatlerini açıklayacaklarını belirterek, “Malkara’mızın tüm sorunlarını biliyor ve çözüm için hazırız.”dedi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Yüksel’in açıklamaları, Malkara ve Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlar için umut vat edici olarak yorumlandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam