CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI CEM AVŞAR: “BU SEÇİM ONLAR NE KADAR KUTUPLAŞTIRSALARDA…” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

16 Mayıs 2024 - 03:46

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI CEM AVŞAR: “BU SEÇİM ONLAR NE KADAR KUTUPLAŞTIRSALARDA…”

reklam
CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI CEM AVŞAR: “BU SEÇİM ONLAR NE KADAR KUTUPLAŞTIRSALARDA…”
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2023 - 17:17

329 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar,  düzenlenen törenle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Meydanı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yanında gerçekleşen açılışa, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, DEVA Partisi İl Başkanı Hilal Üner Özcan, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Hasan Berk Çebi, CHP ve DEVA Partisi İl ve ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

OZAN VARAN: “YA BASKI REJİMİ YA DA HAK HUKUK ADALET DİYECEĞİZ”

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan’ın konuşmasıyla başlayan açılışta Başkan Ozan Varan yaklaşan seçimle ilgili; “Bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Bu seçim sonunda Türk vatandaşları olarak bizler ya baskı rejimi diyeceğiz ya da hak hukuk adalet diyeceğiz.” dedi.

ŞENOL ÖZGÜR TAŞMERDİVENLİ: “SON SANİYEYE KADAR ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ VERECEĞİZ”

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan’ın ardından konuşan CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli ise seçimin son saniyesine kadar mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Taşmerdivenli; “Seçim sürecinin sonuna doğru adım adım ilerliyoruz. Sadece 13 günümüz kaldı. Sandık güvenliğini sağlamak için görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Değerli Süleymanpaşalı vatandaşlarımız, sandıklarını sonuna kadar koruyacak ve hiçbir oyuna dahil olmayacak. Genel Başkanlarımızın Türkiye’nin dört bir yanını karış karış gezdiği gibi biz de şehrimizde tüm örgütlerimizle beraber karış karış geziyoruz. Son saate, son saniyeye kadar elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Hepinize söz veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

CEM AVŞAR: “BİZİM İKTİDARIMIZDA İNŞALLAH İŞÇİ DE EMEKÇİ DE GERÇEK BAYRAMINI YAŞAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar’ın açılış konuşması ile devam eden programda Avşar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile sözlerine başlarken; “Bu açılış vesilesiyle ben 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüzü ve İşçi Bayramımızı kutluyorum. İsmi bayram, işçi bayramı, emekçi bayramı fakat ne yazık ki işçi, emekçi, bugün bayram olduğunu hissedemiyor. Sadece adı bayram. İşçi, emekçi emeğinin karşılığını alamıyor. Fabrikalarda çalışan işçiler, tarlada emek veren çiftçiler, bugün halen daha akşam evine götüreceği ekmeği, çocuğuna yapacağı harcamayı, önümüzdeki süreçle alakalı ödeyeceği faturayı, kirayı düşünüyor. Bu bayram değil. Bunu adı sadece resmi bayram. Ama bu işçi için de emekçi için de bayram değil. Bizim iktidarımızda inşallah işçi de emekçi de gerçek bayramını yaşayacak.” dedi.

“BİZLER ADAYIZ AMA ASIL ADAYLAR…”

Açıklamalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar; “Bu seçim kritik bir seçim. Bu seçim onlar ne kadar kutuplaştırsalar da onlar ne kadar bu işi siyasi istismar haline, dini istismar haline getirseler de bizim bu seçim mottomuz belli. Bizler adayız ama bizlerin sadece bu adaylıkta ismi var. Asıl adaylar sizlersiniz. Asıl adaylar yaşadığımız depremde enkaz altında yitirdiğimiz vatandaşlarımız. Asıl adaylar kepçe arayan canlarını bu uğurda kaybeden insanlar. Asıl adaylar diploma aldığı halde Kanada’ya gitmek için Meksika sınırından kaçak geçen gençlerimiz. Asıl adaylarımız pahalı çantaları, pahalı katları, pahalı yatları alanları uzaktan kendilerine millilik, yerlilik satanları izleyen insanlarımız. Asıl adaylarımız keyfi yerinde istismarcı bir azınlığa karşı evine ekmek götürmek isteyen, çocuklarına bir oyuncak almak isteyen çocuklarının istediğini karşılamak isteyen gözü yaşlı anneler, intihar eden babalar asıl adaylar.” diye konuştu.

“TÜRKİYE İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Memleketin girdiği girdaptan kurtuluş reçetesini vererek sözlerini sonlandıran Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar; “Bizi kendi dünyalarında neyle suçlarsalar suçlasınlar. Vatandaş gerçeği görüyor. Vatandaş markete girdiğinde, vatandaş bugün sahile indiğinde, vatandaş çalışmaya gittiğinde cebindeki parayı görüyor. Yaşam standartlarının ne kadar düştüğünü görüyor. Hepsi aday, hepsi bizlerle birlikte. Biz onlar için mücadele edeceğiz, Tekirdağ için mücadele edeceğiz, Türkiye için mücadele edeceğiz. Bu zihniyete rağmen, bu düşünceye rağmen biz birleşe birleşe kazanacağız. Birleşe birleşe büyüyeceğiz. Memleketi bu çıkmaz kuyudan birleşe birleşe kurtaracağız. “ ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından davul zurna eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek Seçim Koordinasyon Merkezi hizmete başladı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam