CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer: “TEKİRDAĞ'DA DESTAN YAZACAĞIZ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:36

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer: “TEKİRDAĞ’DA DESTAN YAZACAĞIZ”

reklam
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer: “TEKİRDAĞ’DA DESTAN YAZACAĞIZ”
Son Güncelleme :

19 Ocak 2024 - 17:25

326 views
reklam -->

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, adaylığının açıklanmasının ardından partililer ve vatandaşlarla ilk kez toplu olarak buluşurken; “Pusulamız Tekirdağ, parolamız Önce Tekirdağ. Önce Tekirdağ’ın güzel insanları diyeceğiz. Bana güvenen, bana inanan herkese layık olacağım. Tekirdağ’ın en çalışkanı olacağım. Önce Tekirdağ demekten asla vazgeçmeyeceğim. Hiçbir ilçemizi sosyal belediyecilik anlayışından mahrum etmeyeceğiz. 12’de 12 yapacağız.  Tekirdağ’da elbirliği ile bir başarı öyküsü, Tekirdağ’da destan yazacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, adaylığının açıklanmasının ardından partililer ve vatandaşlar ile buluştu.

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı önünde gerçekleşen buluşmaya Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP’li ilçe belediye başkanları Nebi Tepe, Alpay Var, Rasim Yüksel, Ulaş Yurdakul, Ahmet Sarıkurt, CHP Tekirdağ il ve ilçelerin yöneticileri, Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, ilçe belediye başkan aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli’nin açılış konuşmasını yaptı.

Başkan Taşmerdivenli’nin konuşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer alkışlar eşliğinde kürsüye çıkarken buluşmaya katılan vatandaşlar uzun süre sloganlarla kendisine destek oldu.

“TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI SEÇİLMEMİN GURURUNU VE HEYECANINI YAŞIYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmaktan gurur duyduğunu dile getirip teşekkür ederek sözlerine başlayan Candan Yüceer;  “Yıllardır sokaklarda köylerde alanlarda hep beraberiz. Candan Tekirdağ’ın candan insanları. Kıymetli hemşerilerim. Cumhuriyet Halk Partisi ailem. Sizlerin desteğiyle sizlerin teveccühüyle ve Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in öncülüğünde parti meclisimizin takdiri ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı seçilmemin gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e Cumhuriyet Halk Partisi aileme, siz kıymetli hemşirelerime, evim yuvam Sevdam Tekirdağ’ıma hizmet etme görevine beni layık gördüğünüz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ’a dair planları, hedefleri, yapacakları ve nasıl bir belediye başkanı olacağı ile konuşmasına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“PUSULAM TEKİRDAĞ PAROLAM ÖNCE TEKİRDAĞ”

“Bugüne kadar yeri geldi mecliste, yeri geldi alanlarda güzel kentimin ayrımsız her insanı için her karış toprağı için her damla suyu için yeşili için mücadele ettim. Tekirdağımıza, Trakyamıza üvey evlat muamelesi yapılmasına, kaynaklarının emilmesine ama iş hizmet vermeye gelince yok sayılmasına, ihmal edilmesine karşı durdum. Evimin, yuvamın, ailemin hakkını hukukunu savunmaya her platformda Tekirdağ’ın sesi olmaya çalıştım. Bu yolda pusulam Tekirdağ parolam önce Tekirdağ oldu. Önce Tekirdağ demeyen kimseyle yol yürümedim. Tekirdağ dışında derdim olmadı. Önümüzdeki seçimde de bu böyle olacak.

“TEKİRDAĞ’DA 12’DE 12 YAPMAYA HAZIR MISINIZ?

Örgütünüzle, partililerimizle, ilçe adaylarımızla, tam uyum içinde destan yazmak için çok çalışacağız. 2019 yerel seçimlerinde büyükşehir ve 7 ilçe belediyesini kazandık. Bu son seçimde dokuz ilçede 1. parti olduk. Artık Tekirdağ ne lazım 12’de 12 lazım! Hazır mısınız? Tekirdağ’da 12’de 12 yapmaya hazır mısınız?

“TEKİRDAĞ’DA DESTAN YAZACAĞIZ”

Kazandığımızda Tekirdağ kazanacak. Kadınlar kazanacak. Gençler kazanacak. Çerkezköy’deki emekçi kardeşim kazanacak. Süleymanpaşa’daki esnaf kardeşim kazanacak. Şarköy’ün üzümü, Hayrabolu’nun ayçiçeği kazanacak. Tekirdağ’da destan yazacağız. Tekirdağ’da hiçbir ilçemizi sosyal belediyecilikten mahrum etmeyeceğiz.

“HİÇBİR ÇABA BU BAŞARIDAN BİZİ ALIKOYAMAYACAK!”

Karşımızda ittifak varmış. Yıpratma çabaları varmış. Öyleymiş böyleymiş. Hiçbir çaba bu başarıdan bizi alıkoyamayacak! Bu seçimde Tekirdağ al bayrağımızın rengine boyanacak. Var mısınız Tekirdağ’ın 11 ilçesini Saray’dan Şarköy’e Tekirdağ’ımızı boydan boya al bayrağımızın rengine, Cumhuriyet Halk Partisi ile boyamaya hazır mısınız? Bizim için başarı ölçütü budur. Sadece 11 ilçemizi ve büyükşehri kazanmak bizim için yetmez. Biz hepsinde oylarımızı arttıracağız. Bugünden başlayarak daha çok çalışacak mıyız?  Girmediğimiz sokak, dokunmadığımız insan, görmediğimiz sorun, bulmadığımız çözüm kalmayacak. Tekirdağ öyle bir destan yazacak ki Allah’ın izniyle diğer 80 ilde yankılanacak. Kaynaklarımızı emen bizi yok sayan Tekirdağ’a üvey evlat muamelesi yapanlara, bizi dışlayanlara 31 Mart’ta tokat gibi bir cevap vereceğiz. Türkiye’ye demokrasimizle, dayanışmamızla, projelerimizle, doğa ile barışık çözümlerimizle örnek olacağız.

“TEKİRDAĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ŞEHRİDİR”

Tekirdağ bir duruştur, Tekirdağ bu ülkede bir umuttur. Tekirdağ cumhuriyettir. Tekirdağ demokrasidir. Tekirdağ eşitliktir. Tekirdağ özgürlüktür. Tekirdağ Mustafa Kemal Atatürk’ün şehridir. Tekirdağ bizim şehrimizdir. Tekirdağ 1 milyon 200 bin insanın şehridir. Gönülden seviyoruz, hepimiz Tekirdağ’ımızı, birbirimizi. Ayrımsız, ötekisiz, sımsıkı sarılarak. Bu şehrin, bu toprakların korkma diye başlayan bir milletin, Mustafa Kemal Atatürk’ün bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. Gurur duyuyorum bu toprakların insan olmaktan.

“TEKİRDAĞ’I HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Toprağımızın bereketini, soframızın bereketini, işçimizin bereketini çoğaltacağız. Birlikte üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Kentlilik bilincini kenti ve insanı merkeze alacağız. Tekirdağımız çok kültürlü bir şehir. Tekirdağımız çok verimli bir şehir. Sanayisi ile tarım ve hayvancılığıyla turizmiyle, üniversitesiyle, lojistik yatırımlarıyla sosyo kültürel hayatıyla Türkiye’nin en gözde şehirleri arasına girecek. Her yaştan hemşerimizin huzur ve sağlıklı yaşam süreci bir Tekirdağ için çalışacağız. Samimi olacağız, güler yüzlü olacağız, şeffaf olacağız, adaletli olacağız, dürüst olacağız, çalışkan olacağız; tıpkı Tekirdağ gibi.

“TEKİRDAĞ’I ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Bizim rakibimiz yine biziz. Bugün dünden, yarın bugünden daha iyi olmak için çalışacağız. Tekirdağ bir kale; cumhuriyetin kalesi, gençlerin kalesi, kadınların kalesi, Atatürk’ü sevenlerin kalesi, bizim kalemiz! Şimdi bu kaleyi güçlendireceğiz. Tekirdağ’ı şaha kaldıracağız. Adına yakışır, hedeflerine yakışır lider bir kent yapacağız.

“KOLAY OLMAYACAK AMA BAŞARACAĞIZ!”

Tekirdağ’ın su sorunu kalıcı olarak çözmek ilk işlerimizden biri olacak. Kolay olmayacak ama başaracağız! Artık yönetimde evrensel standartları yakalayacağız. Çöpümüz boşa gitmeden onu en verimli şekilde değerlendirip enerji kaynaklarına çevireceğiz. Artan nüfusla birlikte çok daha etkin ve entegre bir toplu ulaşım altyapısını kuracağız. Bu şehre yüzyıl yetecek modern geleceği gören her kesimin rahatça faydalandığı bir toplu ulaşım planını hayata geçireceğiz.

“TEKİRDAĞ ÇOCUKLARINA TEKİRDAĞ KADINLARINA YATIRIM YAPACAK”

Tekirdağlı gençlerin bu kentte geleceklerini kuracak imkanları ve olanakları sağlamak boynumuzun borcu. Tekirdağ gençlerine yatırım yapacak. Tekirdağ’da yaşayan çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir biçimde bu kentin tümünce rahatça oynayabileceği, eğitim aldığı ve geleceğe hazırlandığı ortamları sağlamak boynumuzun borcu.  Tekirdağ çocuklarına yatırım yapacak. Tekirdağ’da yaşayan kadınların eğitim ve istihdam başta olmak üzere yaşamın bütün alanlarında hak ettikleri bir biçimde hem temsil edilmeleri hem de gelişmeleri için her türlü adımı atacağız. Tekirdağ kadınlara yatırım yapacak.

“TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ OLMAK BİZE YETMEZ”

Yatırımlarımız hızla meyvesini verecek ve bu güçlü kent hızla sorunlarını çözmüş, geleceğe emin adımlarla yürüyen lider kent olacak. Türkiye’nin en güzel şehri olmak bize yetmez. Tekirdağımızı dünya şehri yapacağız. Bunu yapacak kudret, azim, enerji, inanç bizde var; Tekirdağlılarda var.

“HAYIRLI EVLAT HERKESİN BAŞKANI HERKESE CANDAN OLACAĞIM”

Seçim çalışmalarında ve sonrasında söz veriyorum sizlere. Küçükten büyüğe tüm Tekirdağlılar önce Allah’a sonra bana emanet. Gençlerimizin Candan ablası, büyüklerimizin çalışkan evladı, kız kardeşlerimin dert ortağı, ihtiyaç duyan herkese elinden tutan başkanı olacağım. Tekirdağ’a layık olacağım. Hayırlı evlat olacağım. Herkesin başkanı olacağım. Herkese Candan olacağım. Sadece belediyemizin değil; kentimizin başkanı sözcüsü, ve savunucusu olacağım. Bu kadim ve güçlü kentin, hakkını, hukukunu, istikbalini koruyacağım. Makamlar insanları büyütmez. İnsanlar makamı büyültür derler. Ben de talip olduğum makamı büyütmeye adayım.

“…HAZIR MISINIZ?”

Ben inanıyorum ki bu çok büyük sorumluluğun altından sizlerden aldığım cesaret, destek ve bu şehre olan sevdamla kalkacağım. Tekirdağ’ımızı hak ettiği yere el birliğiyle, büyük bir heyecanla, azimle canla başla, birbirinden değerli ilçelerimizde taşımaya hazır mısınız?

“TEKİRDAĞ’DA ELBİRLİĞİ İLE BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ YAZACAĞIZ”

Pusulamız Tekirdağ, parolamız Önce Tekirdağ. Önce Tekirdağ’ın güzel insanları diyeceğiz. Ayağımıza taş değmesin. Hepinizden Allah razı olsun. Bana güvenen, bana inanan herkese layık olacağım. Tekirdağ’ın en çalışkanı olacağım. Önce Tekirdağ demekten asla vazgeçmeyeceğim. Hiçbir ilçemizi sosyal belediyecilik anlayışından mahrum etmeyeceğiz. 12’de 12 yapacağız.  Tekirdağ’da elbirliği ile bir başarı öyküsü yazacağız. Tekirdağ’ımızın geleceğine dair büyük bir umut ve heyecanla Tekirdağ’ı Türkiye’nin en yaşanabilir kenti yapma amacıyla çıkıyoruz yola. Yolumuz uzun, yapılacak iş çok.  Tekirdağ bizi bekler. Yolumuz, bahtımız açık olsun. Allah yardımcımız olsun. Allah utandırmasın.”

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam