CHP SÜLEYMANPAŞA VE MURATLI’DA ÖN SEÇİME GİDİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:22

CHP SÜLEYMANPAŞA VE MURATLI’DA ÖN SEÇİME GİDİYOR

reklam
CHP SÜLEYMANPAŞA VE MURATLI’DA ÖN SEÇİME GİDİYOR
Son Güncelleme :

10 Ocak 2024 - 21:58

467 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi yaklaşan yerel seçimlerde adaylarını netleştirmeye devam ederken devam eden parti meclisi toplantısından Süleymanpaşa ve Muratlı için ön seçim kararı çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, ilçe başkanı Ali Engin’in fotoğrafıyla birlikte konuyla ilgili sosyal medyadan sıcağı sıcağına açıklama yaparken; açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“SÜLEYMANPAŞA’DA BÜYÜK BİR KARAR: ÖNSEÇİM!

Görev bayrağını devraldığımız günden beri tüm görüş ve önerileri titizlikle değerlendirdik. Örgütümüzün istediği tek birşey vardı oda ÖN SEÇİM…

Bizlerde örgütümüzün isteği doğrultusunda hareket ettik. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in ve Parti Meclisimizin bugün aldığı karar ile Süleymanpaşa da ÖN SEÇİM KARARI çıktı.

Ve birkez daha gördük ki güçlü örgüt  her zaman kazanan taraf olur.

Şimdi sıra Süleymanpaşa da

Gerçek bir demokrasi şölenine hazır olun başlıyoruz…”

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam