CANDAN YÜCEER KORONAYA YAKALANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:28

CANDAN YÜCEER KORONAYA YAKALANDI

reklam
CANDAN YÜCEER KORONAYA YAKALANDI
Son Güncelleme :

29 Aralık 2021 - 9:55

639 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, eşi ile birlikte Covid-19’a yakalandığını açıkladı.

“SAĞLIK DURUMUMUZ ŞU AN İYİ”

Sosyal medya hesaplarından eşi Kamil Yüceer ile birlikte yaptırdıkları testin pozitif çıktığını belirten CHP’li vekil; “Eşimle beraber yaptırdığımız Covid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendik. Sağlık durumumuz şu an iyi. Arayıp soran herkese çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞTÜKLERİNE TEST YAPTIRIN ÇAĞRISI YAPTI

Yakın zamanda kendisi ve eşi ile maskesiz temasta bulunanları da uyaran Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer; “Yakın zamanda bizimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum. Sağlıcakla kalın…” açıklamasında bulundu.

Tekirdağ Canlı Haber ailesi olarak Candan Yüceer ve eşi Kamil Yüceer’e geçmiş olsun dileklerimizi sunar acil şifalar dileriz.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam