BAYBURTLULAR VE ERZURUMLULAR DERNEKLERİNDEN GÖKHAN SAYGI’YA TAM DESTEK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Nisan 2024 - 14:07

BAYBURTLULAR VE ERZURUMLULAR DERNEKLERİNDEN GÖKHAN SAYGI’YA TAM DESTEK

reklam
BAYBURTLULAR VE ERZURUMLULAR DERNEKLERİNDEN GÖKHAN SAYGI’YA TAM DESTEK
Son Güncelleme :

26 Mart 2024 - 11:24

141 views
reklam -->

Cumhur İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, seçim çalışmaları kapsamında hemşehri derneklerini ziyaret etti.

Bayburtlular ve Erzurumlular derneklerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde Saygı, büyük bir ilgiyle karşılandı.Gökhan Saygı, bu yoğun duyguları kelimelerle ifade etmenin zorluğuna dikkat çekerek, Bayburtlular Dernek Başkanı Sinan Dağ ve Erzurumlular Dernek Başkanı Şimşek Nişancı ile dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

“SİZLER VAR OLDUĞUNUZ SÜRECE BİZLER DE GÜÇLÜYÜZ”

Saygı, “Coşkulu karşılamalarınız ve bizi bağrınıza basmanız için Sinan Dağ ve Şimşek Nişancı’ya, ayrıca her iki derneğin kıymetli üyelerine sonsuz teşekkür ederim. Sizler var olduğunuz sürece bizler de güçlüyüz” şeklinde konuştu.

Gökhan Saygı’nın hemşehri dernekleri ziyaretleri, seçim çalışmalarının önemli bir ayağını oluştururken Saygı, Bayburtlu ve Erzurumlu hemşehrileriyle daha yakından bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeyi ve çözüm önerilerini paylaşmayı hedefliyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam