BAŞKAN TANTAN: “TEKİRDAĞSPOR HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEK” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

9 Mayıs 2024 - 10:00

BAŞKAN TANTAN: “TEKİRDAĞSPOR HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEK”

reklam
BAŞKAN TANTAN: “TEKİRDAĞSPOR HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEK”
Son Güncelleme :

16 Ekim 2023 - 9:28

473 views
reklam -->

Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan, Tekirdağspor antrenmanına ziyarette bulunup futbolculara başarılar diledi.

MHP Süleymanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Silahtaroğlu ile birlikte ziyarette bulunan Başkan Tantan’ı Tekirdağspor Yönetim Kurul Üyeleri Cenk Serim ve Uğur Karabacak karşıladı.

TANTAN: “SARI SİYAHLI EKİBİMİZİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Tekirdağsporlu futbolcularla sohbet eden Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan; Tekirdağspor’u yakından takip ettiklerinin altını çizerken; “Tekirdağspor şehrimizin ismini taşıyan takımıdır. Sarı siyahlı ekibimizi yakından takip ediyoruz. Bu sezon Süper Amatör Ligde misafiriz.” dedi.

“TEKİRDAĞSPOR HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEK”

Tekirdağspor’un yerinin ne Süper Amatör Lig ne de Bölgesel Amatör Lig olduğunu belirten Başkan Tantan; “Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de sonraki sezonlarda ise profesyonel liglerde oynayacağımıza inanıyoruz. Tekirdağspor hak ettiği yerlere gelecek. Tekirdağspor’un yeri ne SAL ne BAL ne de 3. Lig’dir. Tekirdağspor’un üst liglere çıkması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından futbolculara baklava ikram eden Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan sarı siyahlı futbolculara önümüzdeki maçlarda başarılar diledi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam