“BAŞIN DÜŞERSE DARA GÖKHAN SAYGI’YI ARA” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 11:12

“BAŞIN DÜŞERSE DARA GÖKHAN SAYGI’YI ARA”

reklam
“BAŞIN DÜŞERSE DARA GÖKHAN SAYGI’YI ARA”
Son Güncelleme :

21 Mart 2024 - 17:07

172 views
reklam -->

Cumhur İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayan Gökhan Saygı, Cumhur İttifakı teşkilatları ile birlikte yürüttüğü çalışmalarını sahurda da sürdürüyor.

Uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer alan Saygı, özellikle 2019 yılında göreve geldiği Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde, üstlendiği tüm görevleri layıkıyla yerine getirip, Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşların kalbinde yer edinmesiyle dikkat çekiyor. Belediye binasındaki odasında kapısının herkese açık olması ve herkesin sorunun çözmek için verdiği mücadele ile tanınan Saygı’ya “Başın düşerse dara Gökhan Saygı’yı ara” söylemi yakıştırılıyor.

HALK TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Süleymanpaşa’nın köklü bir ailesinin ferdi olan Gökhan Saygı, karakteri ve kişiliği ile de vatandaşların takdirini kazanıyor. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde, kıraathanelerde, mahallelerde, esnaf ziyaretlerinde, ev gezmelerinde halk tarafından yoğun ilgi gören Saygı’nın, sempatikliği ve dürüstlüğü ile “Doğru aday” olduğu konuşuluyor.

2019 YILINDAN BERİ HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELERİ ANLATIYOR

2019 Yılında Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile birçok projede imzası olan Gökhan Saygı, beş yıllık belediye yöneticiliği ile tecrübesini ortaya koyuyor. Bugüne kadar Süleymanpaşa Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projelerini anlatan Gökhan Saygı, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçim sonrası projelerine kaldığı yerden devam edeceğini belirtiyor.

YENİ DÖNEMDE BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEK

Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı’nın projeleri arasında sahil düzenlemeleri, Paşa Adası ve Paşa Kalesi, yeraltı otoparkları ve kavşak düzenlemeleri, sosyal destekler, kadın yaşam merkezleri, mahalle kreşleri, gençlik merkezleri, emekli aktivite merkezleri, şehir stadyumu, Ata tepe ve teleferik, çiftçi desteklemeleri, Millet Bahçesi 2.etabı, doğal afet arama kurtarma alanları ve toplanma alanları gibi birçok proje yer alıyor.

Cumhur İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, vatandaşlardan aldığı destek ile 31 Mart gecesi seçimi kazanarak Süleymanpaşa Belediye Başkanı olmak için var gücüyle çalışmalarına devam ediyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam