ARTAN AKARYAKIT FİYATLARI ULAŞIMA DA ZAM GETİRDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 05:30

ARTAN AKARYAKIT FİYATLARI ULAŞIMA DA ZAM GETİRDİ

reklam
ARTAN AKARYAKIT FİYATLARI ULAŞIMA DA ZAM GETİRDİ
Son Güncelleme :

05 Aralık 2021 - 4:57

128 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, akaryakıt zamlarının ardından uzun süredir sabit duran ulaşım ücretlerine zam yapmaya karar verdi

Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin kararı sonrası Tekirdağ’da otobüs ve minibüs ücretlerine zam gelirken tam ücret 3.5 TL’den 4.5 TL’ye; öğrenci ücretleri ise 2 TL’den 2.5 TL’ye çıkarıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi  tarafından yapılan açıklamada; “Ülkemizde yaşanan enflasyon rakamlarından, parça ve mazot fiyatlarına gelen yüksek zamlardan sonra otobüs ve minibüs esnafı sıkıntı yaşıyordu. Yaşanan olumsuz olaylardan sonra minibüs ve otobüs esnafı enflasyon rakamına göre UKOME’den yüzde 60’zam istedi. UKOME yaptığı toplantı sonrası minibüs ve otobüs ücretlerine zam kararı aldı. Tam ücret 3.5 TL’den 4.5 TL’ye yükseltilirken, öğrenci ücretleri de 2 TL’den 2.5 TL’ye çıkarıldı.” denildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam