AK PARTİ TEŞKİLATLARI “YOLA DEVAM” DEMEK İÇİN EĞİTİMLERİ ARTTIRDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:59

AK PARTİ TEŞKİLATLARI “YOLA DEVAM” DEMEK İÇİN EĞİTİMLERİ ARTTIRDI

reklam
AK PARTİ TEŞKİLATLARI “YOLA DEVAM” DEMEK İÇİN EĞİTİMLERİ ARTTIRDI
Son Güncelleme :

21 Haziran 2022 - 18:33

140 views
reklam -->

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle devam ediyor. Eğitim programı bu hafta sonu 14 ilde gerçekleştirilecek. Eğitimlere mahalle başkanları ve yönetimleri katılacak.

AK Parti AR-GE ve Eğitim’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen; “İl ve ilçe yöneticilerinin eğitimini tamamlayan partimiz şimdi de Mahalle Başkanları ve Yönetimlerini eğitim programına alıyor.” dedi.

138.821 MAHALLE/KÖY YÖNETİMİNE EĞİTİM VERİLİYOR

“Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programı 81 ilde 32.091 mahalleyi kapsayacak şekilde yaklaşık 135 farklı lokasyonda gerçekleştirilmesi planlandı. Program neticesinde toplam 120.615 mahalle yönetimi ve 18.206 köy temsilcisi olmak üzere toplam 138.821 Mahalle/Köy yönetimine eğitim verilmesi hedeflendi. Eğitimlerde 6 hafta geride kaldı.

Dersler her ilin durumuna göre Cumartesi veya Pazar günleri tek gün eğitim şeklinde gerçekleştiriliyor. Her ilde toplam 4 ders veriliyor.

Teşkilatçılık, (Tecrübe Paylaşımı) , Siyasal İletişim ve Yeni Medya, Kişisel Gelişim (Etkili İletişim) ve Motivasyon dersleri katılımcılarla paylaşılıyor.

TEŞKİLAT AKADEMİSİ’NE KİMLER EĞİTİMCİ OLARAK KATILMAKTADIR?

Eğitim içeriğine bağlı olarak, AK Parti MYK/MKYK, parti yöneticileri, Bakanlar, Milletvekilleri, uzman eğitimciler, akademisyenler, medya, sivil toplum, sanat, kültür vb. alanlardan Teşkilat Akademisi’nde görev almaktadır.

ÖZCAN: “TEKİRDAĞ’IMIZDA TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ TEŞKİLATLARINDAN BİRİNE SAHİBİZ”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti teşkilatlarının dün olduğu gibi bugün de büyük bir heyecan ve gayretle çalıştıklarını söyledi.

Özcan açıklamasında; “AK Parti teşkilatlarımız ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla Türkiye’nin her yerinde büyük heyecan ve gayretle çalışıyor. Biz de Tekirdağ’ımızda Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarından birine sahibiz. 11 ilçemizde tüm kademelerimiz eksiksiz bir şekilde görevlerinin başındalar. Bunlarla birlikte eğitim faaliyetlerimiz de aralıksız devam ediyor. Teşkilat Akademisi Mahalle eğitimlerimizi bu kapsamda oldukça kıymetli buluyorum. İnşallah önümüzdeki Pazar günü pek çok değerli katılımcıyla bizler de Teşkilat Akademisi Mahalle programımızı gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam